CREATIVE DESIGNS

Naast het bloggen en content creëren doe ik ook het stukje grafisch ontwerp. Met mijn creatieve achtergrond wil ik jou als bedrijf of individu graag helpen bij de vormgeving van je eigen website, blog of instagram. Het is mijn passie om jou op weg te helpen om je doelgroep te bereiken. Je bent er vast van bewust hoe lastig het kan zijn om visueel te representeren waar je merk daadwerkelijk voor staat. Dit wil ik oplossen door jouw autentieke visuele stijl te vinden en een website, blog of instagram te creëren die niet alleen trouw aanvoelt aan wie je bent maar ook bijdraagt aan het verhogen van je inkomsten. Jouw platform zou een weerspiegeling moeten zijn van jouw visie en persoonlijkheid! Maak je doelgroep bewust van jouw merk en bouw loyale klantrelaties op!

Ik ga de uitdaging graag samen met je aan. Lees hieronder de stappen van het proces.

Stap 1. De Samenwerking

Als je ervoor kiest om met mij samen te werken dan wordt er eerst een intakegesprek gepland waarbij jouw ideeën en wensen worden besproken. Het gesprek kan gehouden worden per mail of via Instagram. Aan jou de keus!

Stap 2. Het concept

Wanneer het duidelijk is wat je wensen zijn, dan ga ik dit door middel van een moodboard visualiseren. Zo wordt de stijl van jouw bedrijf vastgesteld en een mooi eindresultaat gecreëerd.

Stap 3. Jouw investering

Zodra alle wensen op papier staan en je hiermee akkoord gaat, dan wordt er een offerte opgemaakt. Wanneer je hiermee akkoord gaat, dient er een aanbetaling gedaan te worden van 25%. Zo kan ik met zekerheid een plekje voor jou claimen in mijn agenda.

Stap 4. Het eindontwerp

Aan de hand van de besproken wensen start ik met het ontwerpproces. Kies je voor een nieuw logo design? Dan maak ik conceptlogo´s en wordt er vervolgens 1 uitgewerkt. Bij een nieuwe website ontwerp ik eerst een template en ga ik pas verder nadat jij tevreden bent. Ik neem alle tijd voor het maken van het ontwerp en ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Instagram Content Creation

Als je productfoto’s nodig hebt voor op instagram, dan is deze optie voor jou. Je kan kiezen voor sfeerfoto’s, foto’s met witte achtergrond of foto’s passend bij jouw visie of persoonlijke stijl. Daarnaast kun je er ook voor kiezen voor foto’s met een filter. Zodra dit duidelijk is dan kunnen de foto’s worden gemaakt. Je ontvangt zowel het concept als originele foto.

Duur: 2 weken

Prijs: in overleg

Instagram Layout

Als je een instagram layout wil die bij jouw visie of stijl past, dan is deze optie voor jou. Bij het ontwerpen van een passende instagram layout worden zowel de story highlights & grid opgesteld naar jouw wens. Er zijn diverse mogelijkheden. Je kan ook kiezen voor foto’s met filters. Als jij tevreden bent dan ontvang je alle foto’s en jouw grid plan.

Duur: minimaal 3 weken

Prijs: in overleg

Web Design

Als je een website of blog wil die bij jouw stijl of visie past, dan is deze optie voor jou. Op basis van jouw wensen wordt een template gemaakt. Mocht je zelf al een beeld hebben, laat dit dan vooral weten. Afhankelijk hiervan wordt jouw website vorm gegeven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een website logo te laten ontwerpen.

Duur: 4 – 6 weken

Prijs: in overleg

Media kit

Als je een media kit wil laten samenstellen dan is deze optie voor jou. Op basis van jouw wensen wordt een concept template gemaakt. Als je hier akkoord mee gaat dan kan de media kit worden samengesteld.

Duur: 1 week

Prijs: in overleg

Let’s make it happen!

Vul onderstaand formulier in om mij te vertellen hoe ik je op weg kan helpen.

SIGN UP TO BE ALWAYS UP TO DATE

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag